Afsked med Kikki.

Desværre for Klinik Socius har Kikki valgt at stoppe hos os. Kikki vil have sidste dag allerede på fredag d. 20.05.22 da hun resten af måneden vil holde velfortjent ferie.

Kikki har været en uvurderlig del af Socius fra første dag. Hun vil blive utroligt savnet på klinikken og i vores hverdag. Socius havde ikke været Socius uden Kikkis store indsats, som jeg er hende dybt taknemmelig for. 

Jeg ønsker Kikki og hendes familie alt det bedste. Og holder ‘en fod i døren’ i tilfælde af hun skulle fortryde😉

Samtidig byder vi velkommen til Maria Tjell som nu vil passe telefon, mail og kontoret på klinikken. Maria er uddannet sundhedsservice sekretær, og kan hjælpe med det praktiske omkring jeres forløb og aftaler på klinikken.

Den øvrige del af administration og drift ligger for en stund hos Maria Pico. Derfor vil der også kunne opleves lidt længere responstid – heldigvis er der en anden løsning på vej (jeg ved I alle er mega tålmodige med mig i forvejen, TAK)❤️

Bogholderiet, fakturering og opkrævning er outsourcet og varetages nu af søde Vibeke fra Damsgaards Bogholderi. Spørgsmål til indholdet på fakturaer, refusion mm skal forsat rettes til klinikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.